Linda Årdal - grafisk designer 

Det viktigste for meg er å lytte til deg som kunde og ut fra dette levere et solid håndverk som kommuniserer din idé og ditt produkt både på trykk/print og digitale løsninger. Jeg ønsker å formidle og forsterke budskapet  ditt med gode ideer og gode tekster. Riktige grafiske virkemidler gir blikkfang, forteller hvem du er og; det gjør budskapet ditt mer tilgjengelig.
Jeg brenner virkelig for arbeidet mitt og gleder meg hver dag til å gå på jobb. Ingenting slår gleden av å få presentere et resultat jeg virkelig kan stå inne for, komme inn i et bråkete trykkeri og justere farger med trykkeren, velge riktig papir og ikke minst, kjenne lukten av ferske trykksaker. 

Kom innom i Spønehuset! Utdanning:
Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design, Grafisk design og Illustrasjon
Kinston University (UK) Graphic Design 

Jobb som AD og grafisk designer: 
AG2 - Alf Gundersen Reklamebyrå AS
Haave Reklamebyrå AS
Prosessen AS
Tryll designSPØNEHUSET I HETLANDSGATA er et unikt bygg både arkitektonisk og historisk, og var opprinnelig det gamle sponlageret til trelastfabrikken Hetland. Her kom bønder og hentet forsyninger til fjøset, og Arnardo når manesjen behøvde påfyll. Huset ble totalrenovert på midten av 2000-tallet, og huser i dag flere spennende bedrifter med designere, oppfinnere, forleggere og grafisk produksjon.